Условия за доставка

ДОСТАВКА НА СТОКА ЗАКУПЕНА ОН-ЛАЙН:


1.ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
След получаване на заявка, служител на фирмата ще се свърже с Вас по телефона през деня между 10:00ч. и 17:00ч. за потвърждаване начина на доставка и времето за получаване на поръчката.
2.ДОСТАВКА
Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. Ние използваме услугите на куриерите "РАПИДО", "Еконт" за територията на София и  цялата страна. Цената на доставката е съгласно тарифите на избраната от Вас компания
3.СРОК ЗА ДОСТАВКА
Срока за доставка е до 6 работни дни.
Ако сте от населено място което не може да бъде обслужено от куриерската фирма с която работим съществува вариант да ви изпратим поръчката до най-близкият град директно в офиса на куриера и вие да я вземете оттам.
4.НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
1) При получаване в нашият офис
2) На куриера който ви достави пратката
В зависимост от избрания начин на плащане клиентът предава на куриера на ръка или превежда по банков път сума, която е равна на цената на заявените стоки плюс разходите за доставка. Тази сума представлява залог по смисъла на чл.149 и сл. ЗЗД и обезпечава евентуалното бъдещо вземане на доставчика срещу клиента в случай на неплащане от страна на клиента на цената на стоките след изтичане на срока от седем работни дни за връщането им.

ДОСТАВКА НА СТОКА С ПОРЪЧКА

1.ДОСТАВКА
След получаване на заявка, служител на фирмата ще се свърже с Вас по телефона през деня между 10:00ч. и 17:00ч. за потвърждаване начина на доставка и времето за получаване на поръчката.
2.ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Поръчаните от Вас продукти ще  бъдат проверени в склада на доставчика на НиТ Трейдинг ООД и ще бъдат потвърдени. След получаване на 50% авансово плащане на заявената стока, ще се задейства процеса на доставка до физически склад на НиТ Трейдинг ООД.

3.СРОК ЗА ДОСТАВКА
Срока за доставка е до 7 работни дни до склад на НиТ трейдинг ООД от датата на получаване на 50% аванс и допълнително до два работни дни до склада на клиента. Доствката до склада на клиента е за сметка на клиента.

4.НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
1) Авансово 50% при заявка
2) 50% след получаване на стоката от клиента

5. РЕКЛАМАЦИИ

Приемат се рекламации само в случаи на откриване на скрити дефекти - бримки, дупки, петна. Стоката предмет ма рекламация се замества с еквиваленти по модел, цвят, размер или се връща сумата равна на стойността на рекламацията.